Murare & Kakelsättare

Det finns flera tillfällen när du kan vara en god idé att anlita en murare i Göteborg eller kakelsättare. Tegelsättning, kakelsättning, mura en trappa, mura en …ja, mur, för att ta några exempel.

tillhoger

Det finns vidare en allmän uppfattning om att det är lätt att mura eller sätta kakel. Låt oss därför snabbt bryta denna illusion och göra en sak klar. Det är det inte. Åtminstone inte om man har som avsikt att mura ett objekt som både ser bra ut och som är hållbart. Mycket kan nämligen gå fel på vägen när man murar eller agerar kakelsättare själv såvida man inte har riktiga kunskaper. Det har vi sett alltför ofta.

Att hitta en kakelsättare i Göteborg eller murare bör inte vara några större problem. Vi har gott om kompetenta murare i vår del av landet och för dig gäller det att hitta en murare som har tid och kunskap att på bästa sätt genomföra just ditt projekt.

Var alltid noga med arbetsbeskrivningen när du tar in offerter. Speciellt om det gäller ett större projekt. En detaljerad arbetsbeskrivning gör det lätt för muraren att avgöra tid och pris, medan en luddig beskrivning kan sätta käppar i hjulet för uppdraget och bli en grogrund för framtida missförstånd.

Tegelfogen.se
Som sagt, när du har definierat ditt projekt är det dax att leta upp en murare som kan hjälpa dig. Vi tänkte börja med att nämna de duktiga specialisterna på Tegelfogen. Och precis som namnet indikerar så sysslar detta företag framförallt med tegelarbeten; murning av fasader, byte av tegel, omfogning av tegel, tilläggsisolering med puts, murning av tegelbalkar – med andra ord det mesta som har med murning att göra.

Hemsida: www.tegelfogen.se

Murbiten
Sen går det inte att tala om murare i Göteborg om vi underlåter att slå ett slag för Murbiten. Ett företag som gör…ja, allt i mur- och byggväg. I nischen för att mura för vi ta i med det långa listan för att beskriva tjänsterna: Murverk (klass1), kalkputsningar, sätter kakelugnar, spisar och bakugnar, ventilationsarbeten såsom skorstenar och eldstäder, kakel, klinker, värmegolv, badrum, massiva murverk såsom stenhus, puts och lertegeltak.

Hemsida: www.murbiten.se

Använd en tjänstförmedlingssajt
Ett annat bra sätt att få in offerter och förslag från flera murare samtidigt är att använda vår tjänsteförmedling. Och precis som vi nämnde inledningsvis är det viktigt att du är noga med att lista exakt vad uppdraget gäller när du tar in offerter. Hör av dig via formuläret här till höger!