Glasmästare

Att jobba i glas kräver sin man eller kvinna. Faktum är att det tar åtskilliga år att bli duktig och att få kalla sig för glasmästare är förbehållet de duktiga, kompetenta få.

Å andra sidan: söker du en glasmästare i Göteborg behöver du inte hetsa upp dig alltför mycket. Det finns gott om riktigt kompetenta glasmästare på västkusten och i det här inlägget tänkte vi leda dig i rätt riktning.

Vi tänkte med andra ord lägga ett gott ord för ett par glasmästare som vi själva fått goda vitsord och bra referenser ifrån. (Det händer faktiskt ganska ofta att glasmästare och hantverkare får jobba ihop under byggprojekt…)

Marieholm & Samglas = gedigen erfarenhet

För uppdrag som mer specifikt gäller den kompetens som en glasmästare besitter vill vi rekommendera två aktörer i Göteborg: Marieholmsglas och Samglas. Hos både dessa företag kan du få proffsig och prisvärd hjälp med i princip allt som har med glasarbeten att göra.

Anders Marieholms glas AB är inte Göteborgs största glasmästeri men väl ett av de allra bästa och mest välrenommerade. Dessutom kan man stoltsera med inte mindre än 45 år i branschen, vilket bara det förtjänar ett speciellt omnämnande (för vilket företag som helst).

Samglas känner du kanske till sen tidigare. Det här är glasmästare i Göteborg med både kvalitet och kvantitet, expertis och bredd. Här får både privata och företagskunder hjälp med allt inom bilglas, byggnadsglas och inredningsglas. Samglas finns över hela landet och är sedan början av 2009 miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 & ISO 9001.