Golvläggare

Så hittar du en seriös och prisvärd golvläggare i Göteborg

Olikt alla andra liknande hantverks-och servicearbeten så finns det inte supermånga golvläggare i Göteborg att välja mellan på nätet.

Det kan ha att göra med att många hantverkare och snickare utför detta arbete ”också” och att själva specialkompetensen som just bara golvläggare…är något av en utdöende art. Vilket är synd.

För precis som mycket annat i branschen för hantverkare och byggare så krävs det många års erfarenhet och träning för att man ska blir en riktigt duktig på det här gebitet.

Det går, som med så mycket annat, att med gott om tålamod och lite klurig hantverksvana, att lägga golv som blir helt ok. Men för dig som vill ha ett exakt resultat, som kräver perfektion, så rekommenderar vi att du vänder dig till en erfaren golvläggare.

Här kan du leta vidare
golvläggare göteborgHur hittar man då en bra och seriös golvläggare? Ett tips är att höra med din lokala golvbutik. De, om någon, har säkerligen kontakt med massor av duktiga golvläggare och kan på så vis snabbt leda dig till rätt person.

Därmed inte sagt att alla golvbutiker kan trolla fram en yrkesmänniska ur luften på några sekunder. Det kan ta tid att hitta rätt person.

Ett annat sätt är förstås att leta på nätet. Här följer tre tips från oss som du kan börja med.

1. Golvet GBG

För det första har vi superproffsiga och extremt kundvänliga Golvet Gbg som verkligen gör skäl för påståendet att de fixar allt som har med golv att göra. Här kan du till exempel få hjälp med parkettslipning, plattsättning, golvrenoveringar, slipning och sanering av betonggolv, golvavjämning och undergolvsventilation – för att nämna några av tjänster. Finns även på Facebook, vilket säger en hel del om den fokus på kunder och kundinteraktion som företaget tagit sikte på.

Hemsida: www.golvetgbg.se

2. Mattkillarna

För det andra har vi Mattkillarna i Göteborg AB, med bas i golvbutiken i Askim. Har kan du beställa hela golventreprenaden av en aktör som har lång och bred erfarenhet av alla golvtyper: vinyl, trä, textil med mera. Var heller inte rädd för att komma med egna idéer; Mattkillarna kommer att göra sitt bästa för att förverkliga dem, var så säker!

Hemsida: www.mattkillarna.se

3. Golv & Matt – Varuhuset

För det tredje tänkte vi tipsa om Golv och mattvaruhuset, en smärre institution för golv och mattor på västkusten. Här kan du snabbt och enkelt få tag i en duktig yrkesperson – och, inte minst, rätt golv för din fastighet.

Hemsida: www.golvomatt.se