Plåtslagare

Att få tag i en duktig Plåtslagare i Göteborg ska inte vara några problem. Överhuvudtaget har Västkusten historiskt sett haft en tradition i att få fram duktiga plåtslagare och den största staden på kusten är verkligen inget undantag.

För att hjälpa dig som söker efter en smula på traven, tänkte vi rekommendera ett par duktiga plåtslagare du kan vända dig till med ditt uppdrag – och för vidare arbetsbeskrivning och offert. En viktiga sak: sortera bort alla plåtslagare som erbjuder ”skattefria” tjänster och som sysslar med svartjobb. Att utföra ett riktigt jobb som plåtslagare kräver många års erfarenhet och stor kunskap, och för dig som kund är det viktigt att du får rätt garantier på ditt jobb.

Lista med 3 förslag på företaget att vända sig till

Jannes Beck & Plåt

Det första firman vill vi rekommendera är Jannes Beck & Plåt. Grundaren Janne har över 30 års erfarenhet i branschen som plåtslagare och har drivit eget företag i över 20 år. Det säger en hel del, då många företag i branschen för hantverkare, hushållsnära tjänster och service knappt överlever ett år. Hursomhelst, Jannes Beck och Plåt är ett företag som du kan anlita för mängder av tjänster inom plåtslageri; du kan få hjälp med det mesta inom byggnadsplåtslageri såsom tak- och fasadarbeten, men företagets absoluta specialitet är koppararbeten. Kan även nämnas att Jannes Beck och Plåt är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund.

Hemsida: www.jannesplat.se

Högsbo Plåtslageri AB

Den andra firman med plåtslagare Göteborg vi vill tipsa om är Högsbo Plåtslageri. Även här finns en gedigen erfarenhet som fundament, grundaren Roger Carlbaum har sysslat med plåtslageri i över 35 år. Idag erbjuder Högsbo Plåtslagare små som stora kunder, privata, offentliga eller företag, allt inom sin tjänstesektor som exempelvis fasadarbeten, takarbeten, garneringsarbeten och specialarbeten. Företagets verkstad hittar du EA Rosengrens gata i Högsbo Industriområde och det är också här man har sin maskinpark och besöksadress.

Hemsida: www.hogsboplat.se

Allan Andersson Plåtslageri

Det tredje och sista företaget med plåtslagare vi vill rekommendera är Allan Andersson Plåtslageri. Precis som föregående två firmor är det här en aktör med stor kompetens och fokus på helhetslösningar. Kort sagt: här kan du få hjälp med allt inom rosfria arbeten, byggnadsplåt och smide.

Hemsida: www.aa-platslageri.se

Kom ihåg!
Det lönar sig alltid i längden att anlita seriösa, yrkeskunniga plåtslagare, det visar erfarenheten om och om igen. Så chansa inte och var inte dumsnål – det kommer att bli dyrt.