VVS

Värme Ventilation och Sanitet – så hittar du rätt VVS:are

På jakt efter ett företag som kan fixa VVS-tjänster i Göteborg? Då hittar du flera bra tips på den här sidan.

Först en viktig sak om VVS i allmänhet: chansa aldrig och kompromissa inte när du väljer leverantör. Många ihärdiga hemmafixare har gjort stora och riktigt kostsamma misstag när det gäller olika typer av VVS – installationer, lagningar eller till och med sånt som kan betecknas som ”småfix”. Det är skillnad på att exempelvis måla om en vägg kontra att installera produkter som kräver VVS och som följaktligen leder, alstrar eller för bort vatten och värme.
tillhoger

Här handlar det om arbeten som, om de inte blir korrekt utförda, kan ödelägga en hel fastighet, eller värre.

Och det finns inget försäkringsbolag i världen som kommer betala dig en enda krona om du låtit installera viktiga VVS – komponenten i bostaden själv eller via svartjobb. Gör inte det!

Låt alltid en auktoriserade VVS-firma i Göteborg sköta jobbet. Det kommer göra gott för både nattsömnen och plånboken i det långa loppet.
VVS med erfarenhet & goda referenser

Så – vad finns det då att välja på för den som letar efter ett VVS-företag i Göteborg och behöver hjälp? Här följer några alternativ.

1. VVS Bolaget

Vi tänkte börja med att rikta uppmärksamheten till VVS Bolaget. Fixar det mesta inom VVS såsom kyl- och värmeinstallationer, andra rörarbeten och installationer, samt bergvärme.

Lång erfarenhet och bra referenser i exempelvis Lundbergs Fastigheter.

Hemsida: www.vvsbolaget.se

2. Multi VVS

Multi VVS är ett sånt där företag som kan fixa det mesta; såsom service, installationer, försäljning, specialjobb och underhåll. Har funnits i branschen sedan 2005 och sedan dessa servat tusentals nöjda kunder i Västra Götaland. Ett års garanti på arbetet lämnas liksom fullgaranti på alla sålda produkter. Multi VVS jobbar därtill med en rad kända varumärken såsom Gustavsberg, FM Mattsson, IFÖ Sanitär och Nibe Industrier.

Hemsida: www.multivvs.se

3. Västkustens Rör AB

För dig som företagare, och särskilt om det gäller ett större projekt, vill vi rikta uppmärksamheten mot en firma för VVS i Göteborg som har god erfarenhet av just totalentreprenader: Västkustens Rör AB. Här talar vi om en firma som verkligen inte är blyga i att ta sig an stora projekt. Vanliga kunder är bostadsrättsföreningar, byggbolag och offentlig sektor; företag och organisationer. Det finns med andra ord gott om meriter och referenser, men också stort yrkeskunnande, givetvis. I detta kan nämnas att Västkustens rör är Auktoriserad VVS-installatör.

Hemsida: www.vastkustensror.se